Υπηρεσίες

THE LORD ΟF BLADES

ipiresies

[font_style fontsize=”16px” lineheight=”28px”]Σε ένα χώρο που φέρνει στο προσκήνιο εικόνες μιας άλλης εποχής -επί της οδού Πανόρμου στους Αμπελόκηπους- εκτός από παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα και κούρεμα, το έμπειρο προσωπικό του THE LORD ΟF BLADES προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών μόνο για άντρες.

Ειδικότερα στο barbershop THE LORD ΟF BLADES μπορούμε να δώσουμε σχήμα στο μούσι σας, να περιποιηθούμε τα άκρα σας με ένα αναζωογονητικό μανικιούρ ή πεντικιούρ, να σας απαλλάξουμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά και να σας προσφέρουμε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με ένα spa ποδιών και μασάζ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρμπέρικου μας.[/font_style]

Ξύρισμα

Στο LORD OF BLADES αγκαλιάζουμε τις παραδόσεις ενός γνήσιου μπαρμπέρικου της Αθήνας. Χρησιμοποιούμε τα ίδια παραδοσιακά ξυριστικά εργαλεία και εξαρτήματα που δούλευαν πολλά χρόνια πίσω με την ίδια παραδοσιακή ξυριστική τεχνική, όπως είναι η θεραπεία με τη ζεστή πετσέτα. Αυτός ο συνδυασμός δίνει στους πελάτες μας κάτι περισσότερο από ένα ξύρισμα. Παρέχει μια εμπειρία μπαρμπέρικου ξυρίσματος.

Ξύρισμα THE LORD OF BLADES

Αποστειρωμένες ζεστές / κρύες κομπρέσσες, peeling, ενυδάτωση, massage.

€ 14ºº

Ξύρισμα Standard

Αποστειρωμένες ζεστές / κρύες κομπρέσσες, after shave.

€ 8ºº

Ξύρισμα Kεφαλιού με λεπίδα

Αποστειρωμένες ζεστές / κρύες κομπρέσσες, peeling, ενυδάτωση, massage.

€ 12ºº

Grooming

Οι ταλαντούχοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας Στο LORD OF BLADES πιστεύουμε στο να παρέχουμε τις καλύτερες ανδρικές υπηρεσίες grooming στην Αθήνα. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία από υπηρεσίες για τους άνδρες που επισκέπτονται το barbershop που συμπεριλαμβάνουν κούρεμα, τριμάρισμα, βαφή, ξύρισμα, λούσιμο, μανικιούρ, πεντικιούρ, θεραπείες και άλλες υπηρεσίες. Οι συνεργάτες στο barbershop μας είναι ταλαντούχοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τον παλμό της πόλης.

Grooming

Καθάρισμα, περιποίηση και σχηματισμός με φαλτσέτα.

€ 7ºº

Grooming γενειάδας

Καθάρισμα, περιποίηση γενιών.

€ 4ºº

Kούρεμα

Για τους άνδρες το πιο σημαντικό στοιχείο είναι στη συνολική τους εμφάνιση ένα περιποιημένο καλό κούρεμα. Οι συνεργάτες μας είναι οι καλύτεροι στη βιομηχανία του κουρέματος στην Αθήνα και καταλαβαίνουν όλες τις πτυχές φροντίδας της τρίχας και είναι ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις της εποχής. Από τα παραδοσιακά της Αθήνας μέχρι τα τελευταία μοντέρνα κουρέματα οι συνεργάτες μας μπορούν να παρέχουν το επιθυμητό κούρεμα με τον ακριβή τρόπο.

Κούρεμα THE LORD OF BLADES

Λούσιμο, κούρεμα, styling, trimming μύτης, αυτιών και φρυδιών.

€ 19ºº

Κούρεμα με μηχανή

Κούρεμα με μια σκάλα μηχανής.

€ 10ºº

Κούρεμα junior’s

Παιδικό κούρεμα, λούσιμο, styling.

€ 14ºº

Αποτρίχωση

Στο THE LORD OF BLADES σπάμε τα ταμπού πέρα από τα συνηθισμένα. Σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο το έμπειρο προσωπικό μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό αποδεικνύει ότι η αποτρίχωση δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Ευχάριστα και όμορφα, με κερί αλλά και κλωστή η αποτρίχωση είναι απολαυστική. Σπάστε και εσείς τα ταμπού και ελάτε στον υπέροχο χώρο του THE LORD OF BLADES, να απολαύσετε την αντρική αποτρίχωση στα καλύτερά της!!!

Αποτρίχωση με Κλωστή

Από € 5ºº

Αποτρίχωση με Κερί

Από € 7ºº

Cover μαλλιών & Γενιάδας

Με τη χρήση του Coloring – Cover 5 L’oreal Homme – Just Men Pigment mousse Wella πετυχαίνουμε μερική κάλυψη λευκών ή γκρίζων μαλλιών και γενειάδας, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα και μερικά χρόνια “κέρδος”.
Η κάλυψη των λευκών μαλλιών  δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση και στο The Lord of Blades ξέρουμε να φροντίζουμε τους καλεσμένους μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Cover Μαλλιών

Από € 15ºº

Cover Γενειάδας

Από € 10ºº

Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Στο THE LORD OF BLADES μπορείτε να απολαύσετε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μια περιποίηση άκρων με αποστειρωμένα εργαλεία και να αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Πεντικιούρ

€ 15ºº

Μανικιούρ

€ 10ºº

Spa ποδιών

€ 10ºº

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Στο THE LORD OF BLADES με τη χρήση κορυφαίων προϊόντων, όπως είναι τα προϊόντα Kérastase, Paul Mitchell και Tea tree essential oil, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη θεραπεία της τριχόπτωσης, της λιπαρότητας, της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας.

Λιπαρότητα – Πιτυρίδα – Ξηροδερμία – Τριχόπτωση

Από € 7ºº